Η εταιρια

Η εταιρία Προμπονάς ιδρύθηκε το 1970 από τον Μιχάλη Προμπονά και ειδικεύτηκε στην εισαγωγή υφασμάτων για την ραφή ποιοτικών ενδυμάτων με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα .Από το 2000 ο Προμπονάς Μενέλαος υιός του Μιχαήλ ασχολείται με την ραφή του κατά παραγγελία πουκαμίσου χρησιμοποιώντας  τεχνικές κοπής σωματομετρίας που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εφαρμογή του πουκαμίσου επάνω  στο σώμα και που καλύπτει  όσο  το δυνατό περισσότερες ατέλειες.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται προέρχονται  από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά εργοστάσια  τηρώντας  πάντα τα στάνταρ της  υψηλής ποιότητας.

Στο κατάστημα μπορείτε να δημιουργήσετε με βάση το προσωπικό σας γούστο το πουκάμισο της επιλογή σας επιλέγοντας από μια τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων  από την πληθώρα υφασμάτων που βρίσκονται στον χώρο καθώς επίσης και από τα γνήσια εργοστασιακά δειγματολόγια των μεγαλυτέρων κατασκευαστών : Monti – Grandi & Rubinelli – Canclini – Erba  και του παλαιότερου ίσως εργοστασίου παραγωγής υφασμάτων για πουκάμισα Ελβετού Alumo.

Η επιλογή των γιακάδων και των μανσετών γίνεται με την βοήθεια μας ώστε να προσαρμόζετε το σχήμα του κολάρου και της μανσέτας ανάλογα  με την  χρήση του πουκαμίσου και πάντα τηρούμενων των αναλογιών του προσώπου και του λαιμού του πελάτη έτσι ώστε να ταιριάζει άψογα στη εμφάνιση του.

Στον τομέα του γαμπριάτικου πουκαμίσου που ο καθένας θα θέλει να ξεχωρίσει για την περίσταση υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής διαφορετικών σχεδίων πουκαμίσων καθώς και διαφορετικών κουμπιών που μπορεί να το κάνει ξεχωριστό και ταυτόχρονα διακριτικό.

Η δυνατότητα μονογραφής του πουκαμίσου με τα αρχικά του πελάτη με Ελληνική ή Λατινική γραμματοσειρά το κάνει να ξεχωρίζει είτε εάν τα γράμματα βρίσκονται σε εμφανές ή αφανές σημείο ανάλογα με την επιλογή του και σε μεγάλη γκάμα χρωματιστών μεταξοκλωστών.

Ένας μύθος που θα πρέπει να καταπέσει είναι ότι το ραφτώ πουκάμισο είναι ακριβό.

Αυτό δεν ισχύει για δυο βασικούς  λόγους. Πρώτος λόγος είναι ότι επιλέγοντας  ένα ραφτώ πουκάμισο αποφεύγει τις μεταποιήσεις  από τις ατέλειες κάποιου ετοίμου και ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο πελάτης  παίρνει ύφασμα εφεδρικό ώστε όταν φθαρούν  το κολάρο και οι μανσέτες να τις αντικαταστήσει πολλαπλασιάζοντας έτσι  την ζωή του πουκαμίσου.

Γνωρίζοντας τα δύσκολα ωράρια και τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο που έχει ο καθένας το ατελιέ κατόπιν ραντεβού λειτουργεί όλες τις ημέρες τις εβδομάδος ακόμη και την Κυριακή.

Επίσης πραγματοποιούμε ραντεβού στον χώρο σας,  της ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα και Κυριακή κατόπιν ραντεβού. Με βασική προϋπόθεση την δημιουργία minimun 4 πουκάμισα.