Η εταιρία Προμπονάς ιδρύθηκε το 1970

Από τον Μιχαήλ Προμπονά, έναν άνθρωπο που πέρασε την ζωή και τον χρόνο του, αφοσιωμένος στην εξειδίκευση του πάνω στην εισαγωγή υφασμάτων και στην ραφή ποιοτικών ενδυμάτων, με αποκλειστικό του στόχο και έγνοια το υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και την επακόλουθη ικανοποίηση και αισθητική απόλαυση των πελατών του.

Γιατί η αισθητική για εκείνον, αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί για τον υιό του, το μέτρο και το μέσο για την δημιουργία του καθενός μοναδικού πουκαμίσου για τον καθένα μοναδικό πελάτη.

Από το 2000 ο Προμπονάς Μενέλαος, υιός του Μιχαήλ, ασχολείται με τη ραφή του κατά παραγγελία πουκαμίσου, χρησιμοποιώντας  ειδικές τεχνικές κοπής σωματομετρίας, οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη εφαρμογή του πουκαμίσου επάνω  στο σώμα και στην κάλυψη, στο μέτρο του δυνατού και εφικτού, των  περισσοτέρων σωματικών ατελειών.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται, προέρχονται  από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά εργοστάσια, τηρώντας πάντα τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας και αυθεντικότητας – ανθεκτικότητας.

Η ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και αδιακύβευτη αξία, τόσο διαχρονική όσο και επίκαιρη.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο κατάστημα μπορείτε να δημιουργήσετε, με βάση το προσωπικό σας γούστο και αισθητική, το πουκάμισο της επιλογής σας, μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, από την πληθώρα υφασμάτων τα οποία βρίσκονται στον χώρο.

Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε από τα γνήσια εργοστασιακά δειγματολόγια των μεγαλυτέρων κατασκευαστών: Monti – Grandi & Rubinelli – Canclini – Erba, καθώς και από τα δείγματα ενός εκ των παλαιοτέρων εργοστασίων παραγωγής υφασμάτων πουκαμίσων –με ιστορία 100 σχεδόν χρόνων, από το 1918- των διάσημων Ελβετών Carl Albrecht & Robert Morgen, οι οποίοι δημιούργησαν τα παγκοσμίου φήμης πουκάμισα Alumo.

ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ

Για Την Επιλογή Των Γιακάδων Και Των Μανσετών Χρειάζεστε Την Βοήθεια Μας

Ώστε να προσαρμόζεται το σχήμα του κολάρου και της μανσέτας, ανάλογα  με την  χρήση του πουκαμίσου και πάντα τηρούμενων των αναλογιών του προσώπου και του λαιμού σας, έτσι ώστε να ταιριάζει άψογα στην εμφάνιση σας και στη χρήση που προορίζεται να έχει.

Στον τομέα του γαμπριάτικου πουκαμίσου, όπου ο καθένας θέλει κάτι ιδιαίτερο για την περίσταση, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής διαφορετικών σχεδίων πουκαμίσων, καθώς και διαφορετικών κουμπιών, τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν το συγκεκριμένο πουκάμισο, σε ένα μοναδικό και ταυτόχρονα διαχρονικό ένδυμα.

Η δυνατότητα μονογραφής του πουκαμίσου με τα αρχικά σας, είτε με Ελληνική ή Λατινική γραμματοσειρά, είναι μία επιπλέον μικρή, αλλά ιδιαίτερη λεπτομέρεια που παρέχουμε, η οποία θα κάνει το πουκάμισο σας μοναδικά ανεπανάληπτο και εξαιρετικά αυθεντικό.

Τα γράμματα μπορούν να βρίσκονται σε εμφανές ή αφανές σημείο, ανάλογα με την δική σας προτίμηση και μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα χρωματιστών μεταξοκλωστών, οι οποίες θα δώσουν στο πουκάμισο σας, πέραν πάσης αμφιβολίας, την ανεξίτηλη υπογραφή σας και το μοναδικό σας στίγμα.

Από έμπορος, δημιουργός

Συνέντευξη στο Μονόπετο

Ο Μενέλαος Προμπονάς μιλάει για όλα όσα πρέπει να προσέχει ένας άνδρας όταν επιλέγει πουκάμισο, για υφάσματα, γιακάδες, μανσέτες και για όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την μεγάλη διαφορά στην ανδρική εμφάνιση.