Τo Spazio Artigianale

είναι το σπίτι της χειροποίητης γραβάτας στην Ελλάδα.

Ο γραβατοποιός Γιώργος Μακρής επιμελείται προσωπικά κάθε χειροποίητη γραβάτα Spazio Artigianale Bespoke, που ράβεται αποκλειστικά και μόνο βάσει των απαιτήσεων κάθε πελάτη. Οι γραβάτες Spazio Artigianale είναι όλες τους μοναδικές, χειροποίητες και φτιαγμένες από τα πολυτελέστερα υφάσματα του κόσμου.

Η τέχνη της εφτάδιπλης γραβάτας

Οι πρώτες γραβάτες που ράφτηκαν ποτέ αποτελούνταν από ένα ενιαίο κομμάτι υφάσματος διπλωμένο σε εφτά πτυχώσεις και ραμμένο στο σχήμα που όλοι γνωρίζουμε.

Στο Spazio Artigianale αναβιώνεται η παραδοσιακή τεχνική, συνδυασμένη με ανανεωμένη προσοχή στη λεπτομέρεια, έμφαση στη συμμετρία και την αρμονία των σχημάτων.

Spazio Artigianale x Probonas

Κοινός στόχος, κοινές αξίες

Ο Μενέλαος Προμπονάς εδώ και δεκαετίες υπηρετεί το ανδρικό ρούχο αφοσιωμένος στην ποιότητα, την ειλικρίνεια και την διαχρονικότητα.

Η συνεργασία του με το Spazio Artigianale εκπληρώνει την πλέον φυσική συνεργία πουκαμίσου και γραβάτας, μοναδικά φτιαγμένα για σας από δημιουργούς με ταυτότητα, αφοσίωση στο αντικείμενο και τεχνική.

Τα σχέδια

Τα σχέδια της σειράς SP του Spazio Artigianale είναι σχεδιασμένα με στόχο τη διαχρονική κομψότητα, βάζοντας μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα διακριτική πινελιά σε κάθε ντύσιμο.

Ο Μενέλαος Προμπονάς επιμελείται προσωπικά την κατασκευή κάθε κομματιού, οπότε το άψογο αποτέλεσμα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι δεδομένα.