Το δεύτερο σημαντικότερο αντρικό ρούχο, νομίζω πως είναι το πουκάμισο (πουκάμισα επι παραγγελία). Απόλυτα μεταβλητό, ανάλογα με το τι ζητάνε οι συνθήκες, τόσο σοβαρό και αντρίκιο για τις περιποιημένες στιγμές μας, όσο και χαλαρό αλλά ταυτόχρονα προσεγμένο.

Οι βασικές μεταβλητές ενός πουκαμίσου είναι δύο: το ύφασμα και το χρώμα. Εντάξει, υπάρχουν και άλλες, όπως το είδος του γιακά, αλλά κυρίως είναι το ύφασμα και το χρώμα.

Στα μάτια του μέσου εικοσάρη, το πουκάμισο έχει συνδυαστεί με τη “σοβαρότητα“, ως κομμάτι της business ένδυσης.

Το πουκάμισο (πουκάμισα επι παραγγελία) είναι πράγματι δομικό υλικό του επαγγελματικού ντυσίματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως περιορίζεται εκεί. Αν ξέρεις το ποιό να διαλέξεις, το πουκάμισο γίνεται ένα απίστευτα άνετο ρούχο, που σου προσφέρει και την έξτρα ψυχική άνεση ότι θα φαίνεσαι ωραίος, χωρίς φυσικά να πρέπει να φαίνεσαι σαν γιάπης.

Η αντρική ντουλάπα που θα σου επιτρέπει να ντύνεσαι κάθε μέρα με πολλούς συνδυασμούς, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 βασικά πουκάμισα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να με επισκεφτείτε στο atelie μας Αγίου Τρύφωνος 8 στην Κηφισιά

Μενέλαος Προμπονάς, Πουκάμισα επι παραγγελία.