Ενώ το καλό σου πουκάμισο επι παραγγελία το χρησιμοποιούσες παλιά μόνο για επίσημες περιστάσεις, για να πας στη δουλειά και για να το συνδυάσεις με ένα κοστούμι, τα τελευταία χρόνια οι κανόνες έχουν αλλάξει και έχεις πλέον μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές στη διάθεση σου. Δες παρακάτω μερικές καλοκαιρινές ιδέες για άνδρες που θα σου δείξουν πως να αξιοποιήσεις στο έπακρο το καλό σου πουκάμισο επι παραγγελία.

Jun 30

Καλοκαιρινές προτάσεις για τον άνδρα

Καλοκαιρινές προτάσεις για τη δουλειά

Αν δουλεύεις σε κάποιο γραφείο, το πιο πιθανό είναι ότι ιδρώνεις τους καλοκαιρινούς μήνες μπροστά από τον υπολογιστή. Με τη σωστή ενδυμασία και το σωστό πουκάμισο επι παραγγελία, όμως, μπορείς να φαίνεσαι κομψός και άνετος χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το κλιματιστικό.

Το κλασικό κοστούμι που φοράς στη δουλειά είναι μαύρο ή μπλε μαζί με ένα άσπρο πουκάμισο επι παραγγελία, το οποίο δεν αποτελεί ιδανική επιλογή όταν έχει ζέστη. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες το καλοκαίρι είναι να βγάζουν το πουκάμισο απ’ έξω και να χαλαρώνουν τη γραβάτα τους. Νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα αισθάνεσαι πιο άνετος αλλά στην πραγματικότητα η εμφάνιση σου είναι ατελής και ακατάστατη.

Αντί για αυτό, επέλεξε να φορέσεις πιο ανάλαφρα χρώματα, όπως το χρώμα της άμμου, κρεμ, μπεζ και απαλό γκρι. Αν φορέσεις ένα κοστούμι στο χρώμα της άμμου, τότε πρέπει να επιλέξεις μια απαλή απόχρωση στο πουκάμισο επι παραγγελία για να το συνδυάσεις. Απέφυγε το λευκό καθώς θα αναμειχθεί με το απαλό χρώμα του σακακιού.

Καλοκαιρινό καθημερινό ντύσιμο για άντρες

Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι δύσκολο να έχεις μια casual εμφάνιση φορώντας το καλό σου πουκάμισο, αλλά δεν είναι αδύνατο.

Επειδή φοράς πουκάμισο δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις και σακάκι, καλά παπούτσια ή παντελόνι. Μπορείς να επιλέξεις ένα αταίριαστο κοστούμι. Όταν, όμως, επιλέγεις να έχεις ένα πιο καθημερινό ντύσιμο, έχεις ακόμη περισσότερη ελευθερία.

Ένα chinos παντελόνι ή τζιν σορτς θα κάνουν αντίθεση με την καλή εμφάνιση του πουκαμίσου, και θα σου δώσουν μια casual αλλά μοντέρνα καλοκαιρινή εμφάνιση. Ανέβασε τα μανίκια σου και άνοιξε μερικά κουμπιά στο πουκάμισο σου και θα σε κάνει να αισθανθείς ακόμη πιο άνετος και χαλαρός.

Το μυστικό σε αυτό το στυλ είναι ότι τα επίσημα στοιχεία του συνόλου πρέπει να φαίνονται σε ισορροπία με τα πιο καθημερινά. Γι’ αυτό εάν φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο, πρέπει να είναι λευκό και όχι να γκριζάρει. Παρομοίως, τα λευκά σου παπούτσια θα πρέπει να είναι καθαρά και όχι γρατζουνισμένα.

Αν πιστεύεις ότι δε μπορείς να έχεις ένα απόλυτα καθαρό look, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα ροζ ή μπλε παστέλ πουκάμισο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να είσαι πιο ευέλικτος με τα παπούτσια σου αφού μπορείς να φορέσεις αθλητικά, slip-ons ή ακόμη και πέδιλα αν βρίσκεσαι στην παραλία.

Στο κατάστημα μας, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικώς βάση του δικού σας σωματότυπου, όσο αφορά το πουκάμισο επι παραγγελία και θα σας προτείνουμε λύσεις ενώ ο συνεργάτης μας με τα παπούτσια επι παραγγελία www.giorgiomeriano.gr θα σας προτείνει τα παπούτσια που σας ταιριάζουν.